Ook deelnemen aan activiteiten samen met andere mensen uit je stad? Sterk in Company is betrokken bij diverse activiteiten in Schiedam. En we zijn goed op de hoogte van het aanbod van andere organisaties. We nodigen je van harte uit om aan te sluiten bij één van onze activiteiten.

Sociale contacten

Sterk in Company organiseert activiteiten in Schiedam waarbij je aan kunt schuiven: bijv. creatieve activiteiten of samen erop uit.

Nederlandse taal oefenen

Wil je graag oefenen met Nederlands spreken? Je bent welkom bij onze activiteiten. We vinden het leuk om mensen uit een andere cultuur te ontmoeten en van elkaar te leren. Onze activiteit is informeel: zoek je echt les om  beter Nederlands te leren spreken of schrijven, kijk dan bij Stichting Taal+.

Goede doelen

Samen aan de slag voor goede doelen: gezellig en zinvol. Sluit aan bij de activiteiten. Heb jij zelf een goed doel waarvoor je wat hulp kunt gebruiken, neem contact op.

Goede buur(t)diensten

Een kleine burendienst nodig, zoals hulp met boodschappen doen of een klusje in huis? We helpen ermee of brengen je in contact met de juiste partij.

Eet-activiteiten

Vind je het ook leuk om samen te koken en eten? Of wil je gewoon meer mensen ontmoeten? Meld je aan. Ook voor mensen met een kleine beurs.

Samen in beweging

Zin om samen te wandelen of te sporten? Neem contact op, ook als je niet makkelijk kunt bewegen of als je weinig geld hebt ervoor.

Staat jouw activiteit er niet bij?

Ben je op zoek naar iets anders? Dan kunnen we je vast helpen dé plek te vinden. Je kunt ook alvast kijken bij onze links, daar staan o.a. wijkcentra en ouderen-organisaties tussen. Vind je het lastig om alleen te gaan, dan gaan we eventueel een keer met je mee. Het gaat ons erom dat iedereen die dat wil, met plezier de deur uit gaat voor een leuke of zinvolle activiteit. En daarvoor gaan we graag samen op pad.

bezig voor een goed doel met tijd voor taal en ontmoeting

activiteiten voor het goede doel