Talitha Hoyer
woonbegeleiding en
maatschappelijk werk

 

 

Kari Kolstrup
woonbegeleiding,
maatschappelijk werk en
eigenaar

 

 

Talitha Hoyer is sinds begin 2018 werkzaam bij Sterk in Company. Ze heeft eerder gewerkt als begeleidster in een ‘blijf van mijn lijf’ huis, als gezinscoach en als ambulant begeleider bij jongeren.

Ikzelf, Kari Kolstrup – eigenaar van Sterk in Company – heb gewerkt als begeleidster in de dak- en thuislozenopvang voor mensen met verslaving en psychiatrische problemen en later als ambulant begeleider voor diverse doelgroepen. Voordat ik startte als begeleider heb ik o.a. als personeelsadviseur gewerkt in een internationaal bedrijf. Na aan diverse reorganisaties te hebben meegewerkt, mocht ik in 2010 zelf vertrekken. En hoewel ik altijd met veel plezier heb gewerkt daar, was ik toch blij met deze kans: net voor mijn 45ste heb ik me omgeschoold en sindsdien werk ik met veel plezier in sociaal-maatschappelijk werk. Je bent nooit te oud om te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan! 

In 2017 ben ik gestart met Sterk in Company (ook over de 50 hoef je nog geen uitdaging te missen).  Toen er ruimte was voor personeel  heb ik Talitha gevraagd om mijn collega te worden. Talitha en ik kennen elkaar van onze bijbaan bij Mad Science Zuid-Holland  waar we als gekke professors wetenschapslessen en knallende kinderfeestjes  geven voor kinderen van 4-12 jaar. Een inspirerende, gekke werkomgeving die je scherp houdt om creatief te denken. En dat creatief denken komt bij sociaal werk soms ook goed van pas.

 

Gevaar! Professor Caramba aan het werk!