Iedere week zitten we op donderdags van 11-13:30 uur in Hof van Spaland klaar met koffie, thee, warme chocolademelk en natuurlijk wat lekkers. Iedereen is van harte welkom om langs te komen! De afgelopen maand zijn er bijna 100 bezoekers geweest, van jong tot oud.

We hebben het gehad over activiteiten in Noord. Buurtgenoten hebben zich opgegeven als vrijwilliger. Er kwamen mensen met hulpvragen langs die we door konden verwijzen naar de juiste partner. En natuurlijk kwamen er mensen gewoon voor een drankje en een praatje langs: het is tenslotte een Ontmoetingstafel! Inmiddels komen er ook al wat mensen terug, leuk om vaker met elkaar in gesprek te gaan. Onverwacht maar even welkom zijn de kinderen die met en zonder ouders naar ons toekomen: tijdens de schoolpauze gaat een beker warme chocolademelk er goed in. Gelukkig staan we er maar 1 x per week …. ☺

Woon je in Schiedam Noord? Kom eens langs: we ontmoeten je graag!

Schiedam Noord Ontmoetingstafel – op naar de 100ste ontmoeting