Op donderdag 7 februari schuiven de medewerkers van de Oproepcentrale aan van 11-13:30 uur. Ze komen graag in contact met nieuwe vrijwilligers.

Heeft u al goede voornemens voor 2019? Meer bewegen? Lekker genieten van de buitenlucht? Of vaker een ander helpen? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis of Spijkenisse, waar je al deze goede voornemens met elkaar kunt combineren!

Spring eens op de fiets om een van onze cliënten te bezoeken. Gezellig bijpraten met een kopje koffie, samen een spelletje spelen of een frisse neus halen in de buitenlucht. Zo maak je niet alleen een ander blij, maar heb je ook een stok achter de deur om dit jaar jouw goede voornemens wél vol te houden.

En beschik jij over een rijbewijs en eigen auto die je af en toe wel eens in wilt zetten om kwetsbare mensen te begeleiden naar hun bestemming ? Zet je dan in als vrijwillig chauffeur bij de Begeleidende Vervoerservice OproepCentrale!

Ben jij enthousiast? Werk dan vandaag nog aan die goede voornemens en neem contact op met de coördinatoren van de Oproepcentrale via telefoonnummer 010 – 427 81 77 of mail naar info@oproepcentrale.nl.

Voor meer informatie over de Oproepcentrale zie https://www.oproepcentrale.nl

Ontmoetingstafel Hof van Spaland: de Oproepcentrale te gast op 7 februari