Vorige week weer een mooie dag in Schiedam Noord. Deze keer veel mensen aan tafel die al vrijwilligerswerk doen. Dank voor al jullie inzet! Toch kunnen we in Schiedam nog steeds meer vrijwilligers gebruiken: als maatje bij bijv. de Oproepcentrale of bij SeniorenWelzijn, voor begeleiding van activiteiten of bijv. voor hulp met huisdieren bij mensen die zo veel warmte aan hun huisdier geven, maar de zorg niet meer goed aan kunnen. Wil je helpen of zoek je zelf hulp? Neem contact op met ons op telfnr 0614559988.
Wil je zelf een leuke activiteit bezoeken? Ook dan kun je bij ons terecht voor advies.

Tot mijn verrassing schoof er vorige week opeens een journalist aan bij de Ontmoetingstafel. Getipt door een medebewoner kwam hij langs. Na een leuk gesprek tussen de tafelgenoten, volgde een echt interview, mijn eerste ooit. Jan Willem de Boer van JW TV: bedankt voor het ontspannen gesprek!

Ontmoetingstafel interview