Vandaag met een berg spullen naar Hof van Spaland in Schiedam voor de eerste Ontmoetingstafel van de komende 6 maanden. Tafel, banken, zelf versierde cake, koffie, thee en warme chocolademelk: alles ging mee. Spannend, hoe zou het gaan? Alles opgebouwd en klaar voor de eerste gesprekken. Nu nog in contact komen. Dat liep verrassend soepel want er kwamen toevallig veel bekenden voorbij van de creatieve groepen Amusegroep en Ontmoetingsclub De Ark. Tussendoor schoven er anderen aan tafel, van jong tot oud, en wat een leuke gesprekken!

Voor wie wilde was er ook een gratis Gelukkig Nieuwjaar kaartje voor een buurman of -vrouw die misschien niet zoveel kaarten krijgt. Ik hoop er komende week nog veel uit te kunnen delen. Dan zit ik er weer op donderdag, ongeveer van 11-13:30 uur. Heb je trek in een warm drankje & een praatje of wil je iets weten over activiteiten in Noord of over vrijwilligerswerk, kom gezellig langs. Je bent welkom!

De ontmoetingstafel wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Schiedam!

Eerste tafel in Hof van Spaland, Schiedam

Start ontmoetingstafel in Schiedam Noord