Vandaag met plezier met oude en nieuwe  deelnemers aan de slag om lampjes te maken. Sportief dat de mannen ook gewoon meededen. Voor sommigen voor het eerst dat ze zoiets maakten, maar bij allemaal mocht het resultaat er zijn!

Aan iedereen de keuze om het lichtje zelf mee te nemen of mee te geven voor het goede doel. De meesten kreeg ik daarvoor mee.😊 En 2 werden er weggegeven aan mensen uit de club, lief!🌟 De activiteit in Schiedam Centrum was geslaagd.

Nu nog kijken waar de lichtjes terecht komen. Rondom de feestdagen voelen mensen die weinig contacten hebben, zich vaak 2 x zo eenzaam. Een klein gebaar maakt soms net dat verschil. Deze lampjes vinden de weg wel.

Heb jij ook een buurman of buurvrouw waarvan je weet dat die vaak alleen is? Misschien kun je een kaartje in de bus doen of een praatje te maken. Wil je liever een lampje om weg te geven? Laat het me weten en ik zorg dat je het krijgt.

Warme wintergroet – Zonnige Zondagen